Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerconcert met Tenira en Mark

juni 24, 19:30 - 21:00

€10,00

Zaterdag 24 juni 2023 geven Tenira Sturm en Mark Brandwijk een zomerconcert samen met Scherzando uit Dordrecht. Het beloofd een uniek concert te worden, Er zijn speciaal voor dit zomerconcert met Tenira en Mark nieuwe arrangementen gemaakt.

Orgel spelen is Mark (1994) met de paplepel ingegoten. Al toen hij 1,5 jaar oud was zat Mark op schoot van z’n vader achter de klavieren van het huisorgel. Op zesjarige leeftijd ging Mark op les aan de muziekschool in Krimpen aan den IJssel bij bij Jaap den Besten. Na een aantal jaren vervolgde hij zijn studie bij Everhard Zwart. Mark won in 2007, 2008 en 2009 het Feike Asma Orgelconcours. Mark begeleidt regelmatig kerk- en bruiloftsdiensten, onder andere in de hervormde gemeente in Sliedrecht. Ook begeleidt hij regelmatig andere musici, zangers en koren op orgel. Daarnaast is hij ook als concertorganist actief. Mark beheerst een breed orgel-repertoire, en heeft een voorliefde voor (laat)romantisch en modern repertoire. Daarnaast is Mark ook een begaafd improvisator.

 

Toen Tenira nog heel jong was werd het al duidelijk dat ze heel graag wilde zingen en hier ook aanleg voor had. Deze hobby is inmiddels verder uitgegroeid.

In 2011 is Tenira op advies mee gaan doen met het Interclassic Music Concours (nu het Nederlands Premiere Concours). Deze periode is zij ook gestart met het volgen van zanglessen bij mezzosopraan /alt en zangpedagoge Annemarie Verburg uit Maassluis. Van het concours 2011 werd Tenira één van de winnaars. Hierna werd ze al vrij snel uitgenodigd mee te werken aan enkele concerten.
Sinds april 2013 volgt Tenira zanglessen bij sopraan en zangpedagoge Mirjam Feijer in Den Haag en is zij in begonnen met het volgen van pianolessen. Inmiddels geeft zij zelf ook zangles aan kinderen  van 6-14 jaar.
Zingen is haar passie en een bijzondere en heerlijke ontspanning waar ze echt van kan genieten.

 

Scherzando is een christelijk ensemble en bestaat momenteel uit zo’n twintig jonge, enthousiaste musici. Hun repertoire bestaat uit klassieke en geestelijke muziek. Ze repeteren tweewekelijks op woensdagavond in Dordrecht onder leiding van onze dirigent Corné Hoogerbrug. Ze werken regelmatig mee aan diverse koor- en zangavonden. ‘Scherzando’ is een Italiaanse muziekterm en betekent ‘schertsend’. Het is een voordrachtsaanduiding in de muziek.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zomerconcert
Dit ticket geeft toegang tot het zomerconcert van Tenira en Mark op zaterdag 24 juni in de Singelkerk te Ridderkerk
10,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
juni 24
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Organisator

Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland
Telefoon:
0623650598
E-mail:
info@scmaf.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Singelkerk, Ridderkerk
Kerksingel 1
Ridderkerk, Zuid Holland 2981 EH Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *