Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Psalmzangavond met Andre Nieuwkoop

april 6, 19:30 - 21:30

€5,00 – €55,00

Zaterdag 6 april 2024 organiseren wij een  psalmzangavond met Andre Nieuwkoop op een prachtige locatie!

De opbrengst van deze avond is bestemd voor Open Doors.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn.

Ook geeft Open Doors training. Om christenen weerbaar te maken als vervolging hen treft of een vak te leren om in levensonderhoud te kunnen voorzien als ze door vervolging worden uitgesloten van werk of hun gemeenschap.

Daarnaast steunt Open Doors vervolgde christenen heel praktisch: met traumazorg, (online) counseling en noodhulp.

Terwijl wij in alle vrijheid een psalmzangavond als deze kunnen en mogen organiseren, is het een wrange realiteit dat het werk van Open Doors nog zo hard nodig is in deze wereld. Daarom dat wij dit doel graag willen ondersteunen.

Uiteraard draagt u bij aan dit doel als u een ticket koopt voor deze avond. Er zal deze avond ook een collecte worden gehouden welke bestemd is voor dit goede doel. U kunt ook digitaal uw gift overmaken middels onderstaande link. Middels de omschrijving kunnen wij uw gift koppelen aan de juiste bestemming.

Link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=ffkWoWMoSBqePWsWmW2VGA

 

De avond wordt georganiseerd in de Oude Kerk van Delft.

De deuren gaan op 19:00 op en de avond begint om 19:30.

 

Het aantal tickets beschikbaar voor deze avond is gelimiteerd omdat het aantal stoelen gelimiteerd is ivm de vergunning van de kerk.

 

gerookte zalm Om het goede doel extra te steunen hebben wij een extra actie opgezet. Als organisatie zijn wij afkomstig van Urk, daarom kan het ook niet anders dan dat we een actie bedenken met vis in de hoofdrol. Het is voor bezoekers van de zangavond mogelijk om alvast een heerlijke moot of zijde gerookte zalm te bestellen. U heeft de keuze uit warmgerookte zalm of koudgerookte. Deze worden vers voor u gerookt in de week voor de zangavond  en deze nemen wij mee op zaterdag 6 april. Na afloop van het concert kunt u deze dan bij ons afhalen en meenemen naar huis. Zo kunt u dubbel genieten van deze prachtige avond. De verkoop van de gerookte zalm loopt tot donderdag 6 april 12:00.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
april 6
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5,00 – €55,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland
Telefoon
0623650598
E-mail
info@scmaf.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Oude Kerk, Delft
HH Geestkerkhof 25
Delft, Zuid Holland 2611 HP Nederland
+ Google Maps