Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Benefietconcert Lebuïnuskerk Deventer

maart 25, 20:00 - 21:30

€1,00 – €16,00

Op zaterdag 25 maart 2023 komen wij als stichting in actie. We komen deze dag in actie voor een andere stichting genaamd : Geloof in Groningen.

Stichting ‘Geloof in Groningen’ ondersteunt het missionaire (zendings)werk van Bert & Christa Noteboom. Om hen te kunnen onderhouden, maar ook om andere vormen van support in dit missiewerk te geven, is deze stichting actief.

Kijk gerust op hun website voor meer informatie: https://www.geloofingroningen.nl/over

Wat gaan wij doen?

‘s Middags organiseren wij samen met Mark Brandwijk een orgelconcert op het Holtgräve orgel van de Lebuïnuskerk in Deventer. Een prachtig orgel met een geweldige klank. Tickets voor dit concert zijn ook verkrijgbaar in onze ticketshop.

‘s Avonds organiseren wij een concert samen met het Rijssens Mannenkoor dat onder leiding staat van Jaap Kramer. Tijdens deze avond zal Mark Brandwijk het orgel bespelen en Jan Lenselink zal de piano bespelen. Ook zal er door Burgemeester Ben Visser iets verteld worden over het gebied waar Bert en Christa actief zullen zijn. Uiteraard bevelen wij deze avond dan ook van harte bij u aan.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Concert Deventer Avond
Dit ticket geeft toegang tot het concert 's avonds in de Lebuïnuskerk te Deventer. Aanvang 20:00
8,00
Onbeperkt
Donatie
Wilt u naast het kopen van uw ticket ook een donatie doen? Dan kunt u dit middels dit ticket zelf bepalen met stapjes van 1,- Dit ticket is bedoeld als donatie en geeft geen toegang tot het daadwerkelijke concert.
1,00
Onbeperkt
Combinatieticket
Met dit ticket heeft u toegang tot zowel het orgelconcert 's middags als ook tot het avondconcert van het Rijssens Mannenkoor.
16,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
maart 25
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€1,00 – €16,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland
Telefoon:
0623650598
E-mail:
info@scmaf.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lebuïnuskerk, Deventer
Grote Kerkhof 38
Deventer, Overijssel 7411 KV Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *