Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Urker Gemengd Koor Immanuel olv Harm Hoeve

februari 10, 20:00 - 21:30

€10,00 – €17,50
Concert Bethelkerk Lunteren Stichting Denbi Urker Gemengd Koor Immanuel

Zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij een benefietconcert waarvan de opbrengst bestemd is voor stichting Denbi.

Stichting Denbi werd in 2014 opgericht door een aantal Nederlandse ondernemers die invulling wilden geven aan hun verantwoordelijkheid voor de verre naaste.  

Na een bezoek aan Ethiopië werd het hart geraakt van deze Nederlandse ondernemers en zij wilden graag iets doen om de leefomstandigheden in dit land te verbeteren.  

Stichting Denbi zet zich in voor verschillende vormen van hulpverlening en ontwikkeling voor de meest (kans)arme en vergeten bevolking van Ethiopië. Dit komt tot uitdrukking in het verlenen van gezondheidszorg aan de bevolking van het dorpje Denbi, verstoken van goede, bereikbare en betaalbare gezondheidszorg. 

Er vindt individuele begeleiding en hulpverlening plaats voor zowel volwassenen als kinderen, die verstandelijk of lichamelijk beperkt zijn. Deze groep valt binnen de reguliere gezondheidszorg tussen wal en schip. Door hierop in te spelen, wil Stichting Denbi hen zoveel mogelijk een menswaardig bestaan bieden.

Uiteraard draagt u bij aan dit doel als u een ticket koopt voor deze avond. Er zal deze avond ook een collecte worden gehouden welke bestemd is voor dit goede doel. U kunt ook digitaal uw gift overmaken middels onderstaande link. Middels de omschrijving kunnen wij uw gift koppelen aan de juiste bestemming.

Link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=rC5VSDYPRGWnujHfjuutXA

Aan deze avond werken mee:

Urker Gemengd koor Immanuel dat onder leiding staat van Harm Hoeve.

Het orgel zal bespeeld worden door Jorrit Woudt en de piano zal door Jan Lenselink worden bespeeld. Ook zal trompettist Maurice van Dijk zijn muzikale medewerking verlenen aan deze avond.

De algehele leiding deze avond is in handen van Ds. R. de Jong. (CGK Ichthus Urk)

 

Tip: Bezoek ook het middagconcert van Gert van Hoef: https://scmaf.nl/evenement/orgelconcert-gert-van-hoef/

’s Middags zal de Barneveldse organist Gert van Hoef een orgelconcert verzorgen op het prachtige Van Den Heuvel orgel in de Bethelkerk te Lunteren. Gert heeft het orgel pas als 13 jarige jongen ontdekt. Toch heeft hij al vele prijzen gewonnen met zijn orgelspel. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium in Den Haag en is een veel gevraagd concertorganist in binnen en buiteland.  Zijn orgelspel kenmerkt zich door zijn enthousiasme welke zeker terug te horen is als luisteraar. Het programma deze middag bestaat uit o.a. uit Psalm 65 van KJ Mulder en klassieke werken van componisten zoals Bach, Liszt en Krebs. Ook zullen de eigen improvisaties van Gert zeker niet ontbreken. Gert van Hoef is online op Youtube een organist met meer dan 120.000 volgers. Voor een Nederlandse organist is dit uniek, en hierdoor is hij dan ook wereldwijd bekend.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
februari 10
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10,00 – €17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland
Telefoon
0623650598
E-mail
info@scmaf.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bethelkerk, Lunteren
De Haverkamp 1
Lunteren, Gelderland 6741 PM Nederland
+ Google Maps