Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bevrijdingsconcert Den Haag

mei 11, 20:00 - 21:30

€13,00 – €22,00

Op zaterdag 11 mei organiseren wij een speciaal bevrijdingsconcert in de Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag. De opbrengst van dit concert is bestemd voor Open Doors.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn.

Ook geeft Open Doors training. Om christenen weerbaar te maken als vervolging hen treft of een vak te leren om in levensonderhoud te kunnen voorzien als ze door vervolging worden uitgesloten van werk of hun gemeenschap.

Daarnaast steunt Open Doors vervolgde christenen heel praktisch: met traumazorg, (online) counseling en noodhulp.

Terwijl wij onze bevrijding met een prachtig concert mogen vieren, is het een wrange realiteit dat het werk van Open Doors nog zo hard nodig is in deze wereld. Daarom dat wij dit doel graag willen ondersteunen.

Uiteraard draagt u bij aan dit doel als u een ticket koopt voor deze avond. Er zal deze avond ook een collecte worden gehouden welke bestemd is voor dit goede doel. U kunt ook digitaal uw gift overmaken middels onderstaande link. Middels de omschrijving kunnen wij uw gift koppelen aan de juiste bestemming.

Link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=ffkWoWMoSBqePWsWmW2VGA

 

Medewerking deze avond zal worden verleend door het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en het Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Even-Haezer uit Katwijk. Met deze 2 koren ontstaat er een mannenkoor van meer dan 100 zangers samen.

Beide koren staan onder leiding van Hugo van der Meij.

Orgel en piano zullen door Arjan Wouters en Gerwin van der Plaats worden bespeeld.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Organisator

Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland
Telefoon
0623650598
E-mail
info@scmaf.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evangelisch-Lutherse Kerk, Den Haag
Lutherse Burgwal 7
Den Haag, Zuid Holland 2512 CB Nederland
+ Google Maps